Milloin lainat kannattaa yhdistää 07.03.2020

Lainojen yhdistämisessä on kyse järkevästä taloudenhoidosta. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman maksu sopimuksen järjestämistä uudelleen.

Järjestelyllä on tarkoitus korvata nykyiset lainat edullisemmalla vaihtoehdolla ja pienentää liian suuriksi kasvaneita lyhennyseriä. Maksuvaikeuksissa olevan henkilön tilanteessa yhdistelylaina voi olla ainoa ja viimeinen ratkaisu.

Rahoitusyhtiöt myöntävät yhdistelylainaa asiakkaille jotka ovat hoitaneet nykyisiä lainojaan ilman viivästyksiä sekä että heillä ei ole olemassa olevia maksuhäiriömerkintöjä.

Milloin laina yhdistäminen sitten kannattaa?

Lainojen yhdistäminen kannattaa jos joudut jatkuvasti laskemaan nykyisten lainojesi kuukausieriä, ovatko ne liian suuria ja onko nykyisissä lainoissasi liian isot korot sekä kuinka monen eri paikkaan maksat tilinhoito käsittely ja lainanhoitokulu ja joka kuukausi.

Liian suuret kuukausierät turhat kulut sekä monet päällekkäiset lyhennys maksut kerryttävät lähes huomaamatta huomattavia menoja kuukaudesta toiseen. Lainojen yhdistämisen myötä jää käyttöösi huomattavasti enemmän rahaa ja aika ennen seuraavat palkkapäivä enää tunnu niin järjettömän pitkältä.

Lainojen yhdistäminen tai vanhojen lainojen kilpailuttaminen kannattaa varsinkin mikäli nykyiset lainasi ovat yli vuoden vanhoja sillä ensimmäinen päivä syyskuuta 2019 voimaan astunut uusi korkokattolaki pienensi lainojen korkoja huomattavasti.

Jos sinulla on yli vuoden vanha laina tai osamaksusopimus kannattaa tarkistaa millä korolla saisit lainaa tällä hetkellä. Lainojen korot ovat laskeneet viimeisen vuoden aikana eikä vanha lainasopimus ole siis nykyään enää kilpailukykyinen.

Lainanlyhennysten ei pitäisi arjessa olla jatkuva huolenaihe sillä pakollisten menojen ja lainanlyhennysten jälkeen pitäisi jäädä riittävä määrä rahaa jotta myös säästää menoissa. Mahdollistaen sen että pienet yllättävät kulut hoituisivat ilman uutta lainaa tai luottokortin käyttöä.

Myöskin mikäli et ole täysin varma nykyisen tulotason säilymisestä seuraaviksi vuosiksi kannattaa laina siinäkin mielessä kilpailuttaa.

Näin kuukausieristä saisi mahdollisimman pieniä jotta rahaa jäisi myös säästöön. Yhdistelylainan hinnoittelu perustuu haettavan lainan suuruuteen ja näin ollen ovat yleensä huomattavasti pienempiä lainoja tai kulutusluottoja edullisempia.

Yhdistelylaina

Lainojen yhdistäminen vuonna 2020 22.02.2020

Lainojen yhdistäminen on vuonna 2020 edullisempaa kuin se on koskaan aiemmin ollut!

Tämä johtuu siitä että 2019 syyskuussa voimaan astunut uusi korkokattolaki pienensi lainojen korkoja huomattavasti jossain tapauksessa jopa yli puolella.

Mikäli sinulla on olemassa lainoja kulutusluottoja tai osamaksuja ne kannattaa nyt erityisesti kilpailuttaa, sillä laina kilpailuttaminen ei sido eikä velvoita mitenkään ja lainapäätöksen saanti on täysin maksutonta.

Yhdistämällä lainat saatat säästää jopa satoja tuhansia euroja kuukaudessa tai tuhansia euroja vuodessa pelkästään lainanhoitokuluissa. Tästä syystä on erittäin kannattavaa kilpailuttaa lainat jotka on otettu ennen syyskuuta 2019.

Yhdistelylainan hakeminen on täysin maksutonta ja lainapäätöksen saat jopa alle viidessä minuutissa. Yhden isomman yhdistelylainan takaisin maksaminen on helpompaa sekä edullisempaa kuin useamman pienen ja kalliin lainan takaisinmaksu.

Tämän ansiosta tuhannet suomalaiset kotitaloudet ovat säästäneet huomattavasti lainanhoitokuluissa tai parhaassa tapauksessa jopa pelastaneet taloutensa vararikon partaalta, sillä heidän taloutensa tuloista on saattanut mennä iso osa pelkästään erilaisten lainojen hoitoon.

Hakiessasi isompaa yli 30.000 euron yhdistelylainaa kannattaa hakemukseen liittää mukaan rinnakkaishakija mikäli se on mahdollista, kuten puoliso jolloin isomman yhdistelylainan saanti helpottuu entuudestaan.

Yhtä isompaa ja edullista yhdistelylainaa on helpompi maksaa takaisin kun useampaa pientä sekä kallista lainaa sillä maksat vain yhtä lainanhoitokulua ja edullisempaa korkoa.

Yhdistelylainan hakeminen on täysin maksutonta eikä se sido tai velvoita sinua millään tavalla. Täyttäessäsi yhdistelylainahakemuksen saat useamman tarjouksen haluamasi lainalle usealta eri pankilta ja voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja valita niistä itsellesi mieluisin.

yhdistelylaina.com